followers

Wednesday, September 1, 2010

bukak tutup puasa!


Hari ni hari last berbuka puasa kat shah alam! esok da nak balek kg cuti raye yeay~ decide nak makan kat dataran shah alam.yeah kitorang beli makanan kat bazaar n buat potluck kat dataran nih.yeay~ memang sgt best~sampai2 along mencarik te
mpat yg berbukit, tempat dating dia ngan aweknya katanya.huhu..yeah memang agak bestlaa kat sini. dpt tengok budak2 maen lari2..maen frisbee n langit cantik time tu..huhu~

pastu malam esoknye da balik jb daa~yeeahh raye~ akhirnye dapat tiket balik jb! ^^ even beli last minit.hehe..ni pic time hantar scooter kat umah assilah time nak balik tu.yeah~ die tumpang tido kat umah silah utk 2 minggu dalam jagaan.bahaye kalo tinggal kat area apprtment tu.nnti kene kebas nangis tk brlagu karang.huu~

aksi menolak motor
macam mat n minah rempit!

No comments: