followers

Monday, June 14, 2010

Picnic at Istana Garden


Location: Istana Garden, JB



"Maka bertebaranlah kamu minggu depan ye!" quote kata2 Pn. Norma, supervisor kami. Utk satu minggu die cuti n suroh kitorang blajar 'carik kerja' sendiri.haha..yup2, lepas tu sume plan utk berpicnic di Istana Garden yang berdekatan dengan High Court JB. kitorang gigih bawak bekal dari rumah. Pagi2 lagi dah merayap!^^

Mari makan~ :D

kain plekat pown jadi sebagai alas! ^^

sandwhich sardin amalina memang umph!

Masing2 memang plan bawak makanan sendiri. cuaca hari tu agak redup n bestlaa.. Istana Garden sangat cantik time tu. disebabkan kitorang pergi pagi jadi tak panas sangat. tapi bersungguh2 sume panjat bukit nak dapat port best! dan akhirnya~ dapat tempat yang redup dr atas bukit yang cantik sambil tengok pemandangan selat tebrau.cool~


Siyesly kalo attachment macam ni, tiap2 sem pon tkpe! ^^

bajet lawyer masing2! haha.. ;D

yeah, walaupun kitorang diberi 'discretion' utk bertebaran tapi takdela tros menular sana sini. kitorang minggu tu akceli menempatkan diri dekat bhagian criminal. blajar la procedure2 die dr Puan Zaliza yang cute (ex senior)..haha.. crminal procedure tak sebanyak civil tapi case2 die buat rasa bijik mata nak terkeluar! macam case PP v Abu Bakar pasal pelajar sigs yg dibunuh dan dirogol tu, kitorg dpt tgok gmbar die sume..mmg kesian dan termimpi2..
dan secara keseluruhannya, attachment kalo ni memang best!^^ dengan adanya mereka2 ini cuti menjadi lebih bermakna n fun. tak sangka seblom ni kami kurang rapat dkat fac tp bila dah mcm ni baru tau betapa bestnye diorang! practical kami penuh dengan gelak ketawa je dengan lawak2 sengal! ^^

1 comment:

DALILA said...

besnyee berpiknik dgn geng2..:)