followers

Saturday, May 9, 2009

Cast away...

3rd May 2009, berakhirlah paper last, MLS(malaysian legal system-legal process)..

maka berakhirlah penderitaan slame stengah tahun..

hari terakhir tu dimanfaatkan untuk bersama member-member..

petang tu pergi OU ngan along,ikmal, paan..

ecal takde time tu dia balek umah..

kitorang gi tengok wayang crite X-Men Origin:Wolverine..

crite tu memang best la dan sangat gempak kalau dibandingkan dengan siri x men yang lain..

yang lagi sronok, dapat spend masa dengan kawan2..












esoknya tanpa dirancang pergi genting highland plak..

ak, along n sam tiga orang, kitorang bertolak pukul 2 petang..

sepatutnya bertolak pagi tp bgun lambt sbb tgok movie smpai pagi smalamnye..hehe..=p

smpai genting sangatlah berkabus..

genting yang pegi dekat 8 tahun lalu banyak yang brubah..

jalan dah jadi 3 lane satu hala, dulu time kecik2 1 lane je.

bila sampai dkat genting, kitorang betul2 enjoy.

seriously sronok sgt, memang sangat memorable.

apa yang nak katakan dkat sini..

kawan2 sangat bermakna..


=]

No comments: