followers

Monday, September 9, 2013

Kisah Batman pergi pasar malam

Assalamualaikum.

Nothing much to say.
kali ni biar gambar menceritakan segalanya sepanjang 2 bulan ni,

   
Soul Bros, Bestbuddies datang melawat. ni lah member susah senang dari zaman blajar hingga skarang..
 F5 Bro (Firdaus,Firdaus,Farhin,Farhan,Faisal)

Firm Mates beraya, yeah i know, the only guy survived.
wonder y dapat bunga dan hadiah? :D

 
Mangsa sakatan dirumah, My bro

 
Wait 6 years for this moment!
 at last on 16/8/2013 secara rasminya sebagai Peguambela & Peguamcara
Syukur Alhamdulillah.

With my sis at Danga Beach



Raya berjumpa member skolah lama, now dah jadi geologist! $$$ hahah!

 Tak payah cakap dah tau kan dekat mana.kan kan?


Skarang dah active di instagram je. blogging dah slow. singgah ler insta kiter.. :DDD  

Instagram: doshsaleem

p.s:  eh, kenapa dengan tajuk tu?

7 comments:

Qayyie Adie said...

Wooee~ kerja yang menarik.
Good luck for the future. ^^

zuno said...

mungkin gambar byk pakai baju batman kot

Amanina Mads said...

Hi..singgah sini.
congrats dh jd lawyer.

tenku butang said...

Wah.. kerjaya menarikkk n awesome!

Haiii.. cakkk.. done follow sini no.2240
Sudilah kiranya follow me back yea..
Salam kenal, keep in touch yea..
http://tengkubutang.blogspot.com/

Klu minat kucen, follow sini jugak yea..heee..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Yun Sing said...

Tahniah :)

chegu zam said...

Singgah dan follow.. sronok g pasar malam, jln2 cari makan