followers

Friday, February 1, 2013

Lets spread love and positive energy everywhere you go


Salam,

Duduk diri duduk diri, dah 5 bulan tempoh masa chambering berlalu, 
sepanjang 5 bulan ni banyak  belajar benda baru, environment baru, dan kawan-kawan baru, kereta pun baru. eh? :p

Dan sepanjang chambering ni memang tak sempat nak update sekerap dahulu di laman blogger ini, kekangan masa dan kerja mencemburui penulisan yang sedikit sebanyak menyebabkan laman ini kian malap.

Tetapi tak mengapa, ianya tak mati disitu, insyaallah ada kelapangan Blog Encik Dosh ini akan tetap wujud.



"Lets spread love and positive energy everywhere you go"

jadilah manusia yang positif hatinya, fikir akan kebaikan dan buangkan segala prejudis dan prasangka buruk, nescaya hidup akan jadi aman damai dan kemanisan kurma itu akan dapat dirasai. :D

Bye!


 
Zoo Johor


Melaka River Cruise 


Convocation Day with sister


 
Young Lawyers Profesional Johor Bar Ethic Course Dinner 

7 comments:

Nurulizzati Senan said...

::So Sweet::

Meow Aizawa said...

wahhhh.. lawyer..
bestnya..

best of luck encik dosh ^_^

Why Farouk said...

'jadilah manusia yang positif hatinya, fikir akan kebaikan dan buangkan segala prejudis dan prasangka buruk.'

yes, sangat agree dengan statement ni. dengan berubah menjadi seorang yg positif, kita juga akan menjadi seorang hamba yg lebih bersyukur. inshaallah

Rapunzeel Cikilolo said...

slmt menyalurkan smgt negatif

ZWAN SABRI said...

Alhamdulillah.. dah jadi orang yang berjaya sekarang.. tahniah encek dosh! :)

anif abdullah| AA said...

tahniah bro :)

nYUn said...

Tahniah! Boleh jadik lawyer aku pasnih :)